הדביקו את קישור ההזמנה שקיבלתם ממנהל המערכת. ההזמנה שימושית פעם אחת ותקפה ל־24 שעות.
אם פתחתם את הקישור ישירות, הקוד כבר מולא. הקוד אינו נשמר בכתובת הדף.